Luonnolliset hiustenpidennykset syntyvät käsityönä

Simply Naturalin pidennykset tavoittelevat luonnollisuutta niin valmistuksensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta. Uusin Mago-tekniikka perustuu puuvillasolmuihin, joissa ei tarvita laisinkaan kemikaaleja.

Hiuslisäkkeet voivat olla luonnonmukaisia niin alkuperänsä, käsittelynsä kuin kiinnitystekniikkansa puolesta. Tällaisia ovat Simply Naturalin Mago-pidennykset. Simply Naturalin hiustenpidennykset valmistetaan aina käsityönä aidoista hiuksista, ja materiaalina käytetään vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, joiden hankinta on eettistä ja ympäristöystävällistä.

Kampaaja: Petra Eriksson / Kampaamoliike Mama, malli: Sallamari Impola, kuvaaja: Johanna Kaisjoki, käytetty materiaali: Mago 30 cm #silver

Koulutettu kampaaja pystyy kiinnittämään 100–120 Mago-osiota 1–1,5 tunnissa ja poistamaan noin 100–200 osiota tunnissa.

Simply Natural -pidennyshiusta on saatavana suorana, laineikkaana ja kiharana. Pituudeltaan hiukset ovat 30–50 cm. Pituuden lisäksi hiuksiin voidaan saada tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita tai rohkeita kontrasteja ja sulavia sävyjä. Uutuutena valikoimasta löytyy myös liukuväri. Pidennyksillä lyhyi- siin hiuksiin voidaan luoda uudenlaisia leikkauslinjoja – rajana on vain kampaajan mielikuvitus.

Simply Natural Photo Awards

Kampaaja: Lauri Koski / Stage 11, malli: Toni, kuvaaja: Mika Levälampi, käytetty materiaali: Mago 30cm silver wavy

Tasainen laatu herättää luottamusta

Simply Natural -pidennysmateriaaleissa käytettäviä hiuksia ei kuorita, eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Näin hiuksen rakenne säilyy ennallaan. Kaikkein vaaleimpia sävyjä vaalennetaan miedoissa liuoksissa yli kuukauden ajan. Lopuksi värjätyt hiukset tarkastetaan, ja vaalentumattomat hiukset poistetaan käsityönä yksi kerrallaan. Hiusten alkuperämaa on Intia.

Osoituksena eettisyydestä ja laadusta Simply Naturalin tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin GSP-todistus(generalizedschemeof
preferences) ja tehtaalle ISO 9001–2008 -tuotannon laatusertifikaatti. GSP-todistuksen edellytyksenä on, että yritys voi osoittaa tuotteidensa parantavan taloudellista kasvua kehitysmaissa. Tuotannon laatusertifikaatti ISO 9001–2008 puolestaan takaa, että materiaali on tasalaatuista.

Luotettavan laadun vuoksi moni asiakas suosii Simply Naturalin hiustenpidennyksiä. Pohjoismaalaiselle naiselle suunnitellut pidennykset saapuivat markkinoille vuonna 2003, ja sittemmin niistä on tullut menestys kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.
Simplyn pidennyksiä on saatavilla ainoastaan ammattilaispalveluna kampaajalta.

Lopputuloksena saadaan luonnollisen kaunis ja huomaamaton hiuspidennys.

Puuvillasolmuja kemikaalien sijaan

Simply Natural käyttää neljää erilaista hiustenpidennystekniikkaa, jotka tähtäävät luonnolliseen lopputulokseen: valittavana on Dual Weft -teippipidennys, keratiinisinetti, konenauha ja Mago-pidennys. Uusinta Mago-kiinnitystekniikkaa on kiitelty sen luonnollisuudesta ja poikkeuksellisesta hellävaraisuudesta. Mago-pidennyksen kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä kemikaaleja.

Simply Natural Mago

Mago-osiot kiinnitetään puuvillasolmuill, joiden ansioista, hiusosiot eivät aiheuta allergiaa tai vaurioita asiakkaan hiuksia. Kiinnitykseen ja poistoon ei tarvita mitään apuvälineitä, liimaa, teippiä, sinettejä, ompelua tai edes sähköä, vaan tekniikan juju on ohut puuvillalanka, jolla osiot solmitaan asiakkaan hiuksiin kiinni. Kiinnityssolmu on lähes huomaamaton, minkä ansiosta hius laskeutuu ja liikkuu luonnollisesti. Lopputuloksena saadaan luonnollisen kaunis ja huomaamaton hiustenpidennys.

Hyvin hoidettuna pidennys kestää 3–4 kuukautta hiusten kasvunopeudesta riippuen. Hiusmateriaaleilla on kolmen kuukauden tehdastakuu, kun niitä hoidetaan Simply Naturalin omilla hoitotuotteilla. Oikein kiinnitetyt Mago-pidennykset eivät voi pudota hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Kun solmu katkaistaan saksilla, kiinnitys löystyy ja pidennysosiot saadaan helposti pois. Mago-osioiden käsittely on helppoa ja nopeaa tekniikkaan koulutetuille kampaajille. Noin kuukauden harjoittelulla koulutettu kampaaja pystyy kiinnittämään 100–120 Mago-osiota 1–1,5 tunnissa ja poistamaan noin 100–200 osiota tunnissa.