Sertifioitua laatua.

On tärkeää, että kampaajasi tarjoama hiustenpidennysmateriaali kestää niin laadullista kuin eettistäkin tarkastelua.

Kestävää kehitystä

Kestävän kehityksen perusehtona on biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien toimivuuden säilyttäminen sekä ihmisen taloudellisen ja aineellisen toiminnan sopeuttaminen pitkällä aikavälillä luonnon kestokykyyn.

Simply Natural® -tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin GSP-todistus (generalized scheme of preferences). Tämän todistuksen voi saada ainoastaan yritys, joka voi osoittaa tuotteidensa parantavan taloudellista kasvua kehitysmaissa. GSP-ohjelman tarkoituksena on erityisesti vähentää köyhyyttä, edistää kestävää kehitystä ja hyvää hallintoa sekä torjua kehitysmaiden korruptiota. Menestyksekäs ohjelma on saavuttanut hyviä tuloksia ja sitä on jatkettu useaan otteeseen.

Laatusertifikaatti

Korkean ja tasaisen laadun tuottaminen on pitkällä tähtäimellä kannattavampaa kuin heikon ja epätasaisen laadun tuottaminen. Laadukkaat prosessit ovat tehokkaampia: pienempi hävikki, vähemmän korjauksia, pienempi työntekijöiden vaihtuvuus parantuneen työtyytyväisyyden ansiosta – ja vähemmän aikaa tarvitaan käsittelemään asiakasvalituksia. Siten hyvä laadunhallinta parantaa kannattavuutta.

Simply Natural®:n tehtaalle on myönnetty ISO 9001 – 2008 tuotannon laatusertifikaatti, joten voit olla varma, että materiaalimme tasainen laatu täyttää tarpeesi ja odotuksesi.

Lue lisää GPS-sertifikaatista:
http://ec.europa.eu/trade/wider-agenda/development/generalised-system-of-preferences

Kestomenestyjä jo vuodesta 2006

Kauppalehti ja Balance Consulting on palkinnut Simply Natural®ia valmistavan ja markkinoivan Veijo Kinnunen Oy:n vuodesta 2006 joka vuosi Suomen menestyjät-luokituksella. Vuonna 2015 Veijo Kinnunen Oy listattiin Kauppalehden toimesta Suomen kestomenestyjien joukkoon. Kestomenestyjät on suomalaisten yritysten valiojoukko, joka on kasvanut ja tehnyt hyvää tulosta yli 10 vuotta katkeamatta. Listatut yritykset ovat myös vakavaraisia.

Lisätietoa www.kauppalehti.fi/menestyjat.