Hiuksenhienon eron huomaat heti

Simply Natural tarjoaa erilaisia hiustenpidennystekniikoita, jotka kaikki tähtäävät luonnolliseen lopputulokseen. Kaikki eivät sovi kaikille, mutta älä huoli, ensimmäisen konsultaation yhteydessä kampaajasi suosittelee sinulle sopivinta tekniikkaa ja huoltovälin.

Super Remy

Käytämme vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Simply Natural® -hiuksia ei kuorita, eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikkein vaaleimpia sävyjä vaalennetaan yli kuukauden ajan, erittäin miedoissa liuoksissa, jotta saamme aikaan varmasti laadukkaan lopputuloksen. Hiuksen rakenne säilyy prosessin aikana ennallaan. Kaikki vaiheet tehdään käsityönä. Kampaajasi määrittelee sinulle sopivan huoltoajan.

Mago

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennysmenetelmä. Kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä.

Dual Weft

Uusi innovatiivinen teippipidennys. Dual Weftin tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

Konenauha

Kaikkein vanhin pidennysmenetelmä. Asiakkaan omista hiuksista punotaan päänmuotoa mukaileva lisäysletti (ranskalainen), joka alkaa sivulta ja päättyy takaraivolle. Lettiin ommellaan hiustenpidennysnauha kiinni.

Keratiinisinetti

Huomaamaton ja helposti muokattava hiustenpidennysten kiinnitystapa.