Taattua laatua.

Simply Natural -hiusmateriaaleilla on 3 kk tehdastakuu, kun ne on hoidettu Simply Natural -hiuksille valmistetuilla Simply Natural Take Care -hoitotuotteilla.

Hoitotuotteet

Simply Natural® -hoitotuotteissa on käytetty samoja ainesosia, joita tehdas käyttää tuotannossaan. Käyttämällä Simply Natural® -hoitotuotteita varmistat niiden virheettömän toiminnan ja 3 kk:n tehdastakuun. Tehdastakuu ei ole voimassa, jos Simply Natural® -pidennyksiä ei ole hoidettu takuuehtojen tai hoito-ohjeiden mukaisesti. Emme voi taata Simply Natural® -pidennysten toimivuutta, jos niiden hoidossa käytetään muita kuin Simply Natural® -hoitotuotteita.

Simply Natural Take Care Shampoo 500 ml

Mieto, kosteuttava shampoo, jonka pH-tasapainotettu koostumus on täydellinen pidennyshiusten hoitoon. Shampoon sisältämä soijaproteiini auttaa hiusta säilyttämään luonnollisen kosteustasapainon, jonka ansiosta hiuksen vetolujuus paranee. Suositellaan käytettäväksi ennen pidennysten kiinnittämistä.

Simply Natural Take Care Silver Shampoo 500 ml

Mieto, kosteuttava shampoo, jonka pH-tasapainotettu koostumus on täydellinen pidennyshiusten hoitoon. Shampoon sisältämä soijaproteiini auttaa hiusta säilyttämään luonnollisen kosteustasapainon, jonka ansiosta hiuksen vetolujuus paranee. Suositellaan käytettäväksi ennen pidennysten kiinnittämistä.

Simply Natural Take Care Conditioner 500 ml

Intensiivinen hoitoaine, jonka kasvipohjainen koostumus tekee siitä täydellisen hoitoaineen pidennyshiuksille. Tuotteen pehmeä koostumus parantaa hiusten kosteustasapainoa ja elastisuutta. Luonnolliset soija- ja auringonkukansiemenöljyt korjaavat hiuksen sisäistä rakennetta sekä antavat hiuksille upean runsauden.

Simply Natural Take Care Leave-In Spray 250 ml

Monikäyttöinen hoitosuihke tekee hiuksista helposti käsiteltävät, kiiltävät ja samettisen pehmeät. Vitamiini B5 (panthenol) vahvistaa hiusta ja parantaa hiuksien kosteustasapainoa. Tuotteen kevyt pito antaa hiuksiin runsautta.

Hoida hiuksiasi oikein.

Hoitotuotteet

Käytä Simply Natural pidennystesi hoitoon vain Simply Natural hoitotuotteita. Muut hoitotuotesarjat voivat vahingoittaa pidennystäsi. Simply Natural 3 kk takuu on voimassa vain, kun pidennykset on hoidettu Simply Naturalille valmistetuilla hoitotuotteilla. Simply Natural pidennykset eivät tarvitse mitään muita erityishoitoja.

Harjaus

Selvitä hiukset vähintään 2 kertaa päivässä. Käytä pidennystesi harjaamiseen vain pidennyksille tarkoitettua Simply Natural pidennysharjaa. Aloita harjaaminen aina latvasta ja etene tyveä kohden.

Muotoilu

Voit pestä, föönata tai muotoilla pidennyksiäsi mielesi mukaan, mutta kohtele sinettejä / teippiosaa varoen. Suojaa pidennyksesi lämpökäsittelyjen aikana Simply Natural Leave-In suihkeella. Se antaa hiuksille kiiltoa, pehmeyttä sekä voimakkaan lämpösuojan.

Pesu

Pese hiuspohja hellävaraisesti edestä taaksepäin sormenpäiden avulla ja huuhtele huolellisesti. Varothan hieromasta hiusten tyviosaa tarpeettomasti. Levitä hoitoaine tasaisesti hiuksiin latvasta tyveä kohden ja anna vaikuttaa 3 minuuttia (ethän levitä teipin ja sinetin kiinnityskohtaan). Huuhtele hoitoaine huolellisesti hiuksista. Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta Leave-In-hoitoaine hiuspituuksiin. Vältäthän pesemistä pää alaspäin sekä sitomasta märkiä hiuksia kiinni.

Nukkuminen

Pidennykset tulee aina kuivata ennen nukkumista. Sido hiukset löysälle letille yöksi. Mitä pienempiä lettejä teet, sitä tiukempi kihara sinulla aamulla on.

Kuivaus

Pidennyksiä kuivatessasi käytä föönisi kylmäpuhallusta. Liian kuuma ilmavirta voi vahingoittaa sinettejä/teippejä. Kylmäpuhallus on myös hellävaraisempi pidennyshiuksille.

Kuumuus

Luonnollinen lämpö ei vahingoita pidennyksiäsi, mutta ethän mene saunaan hoitoaine hiuksissasi tai altista sinettejä/teippiä kovalle kuumuudelle esim. hiustenkuivain, suoristusrauta yms.

Uiminen

Sido uidessasi pidennykset siististi kiinni. Pese ja hoida pidennyksesi huolellisesti uinnin jälkeen. Vältä pidennyshiusten kastumista kloori- tai merivedessä. Kloori voi aiheuttaa värjäytymiä sekä hiusten kuivumista.

Ongelmatilanteita?

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä pidennyksen tehneeseen kampaajaan.