Simply Natural Mago

Den mest naturliga tekniken.

Simply Natural Mago

Mago förlängningsteknik har utvecklats sedan 2004. Simply Natural ville utveckla det mest naturliga sättet att fästa håret till kundens eget hår. Det behövs inga kemiska medel eller elektriska vertyg för att fästa eller ta bort Mago. I princip kan förlängningen göras med endast händerna, ingen dyr extra utrustning krävs. Vi ville vidareutveckla en redan existerande och mångsidig pre-bonding-teknik.

Efter fem års produktutveckling och tre års provning föddes Mago teknik. I slutet av en lång process slutfördes Mago-håret som en miljövänlig produkt som uppnår bättre kundtillfredsställelse än någon annan förlängningsteknik.

Under 2010 patenterades Mago, tekniken har fått ett 20-årigt patent på alla större marknadsområden för hårförlängningar. Mago är också ett registrerat varumärke.

Vad är skillnaden mellan Mago och andra?

Enkel fästteknik

Efter utbildning och några veckors träning kan Mago frisören fästa 100-120 Mago strängar på ca 1 till 1,5 tim.

Ingen skada på ditt hår

Korrekt utfört skadar inte Magfästet kundhåret på något sätt, slingorna är förbundna med en bomullsträng. Vid borttagningen skärs knuten och det kommer att lossna - ingen skada på det egna håret.

Naturlig följsamhet

Mago förlängningssektioner är inte limmade, tejpade eller förseglade till kundens hår. Magoslingan är fäst vid kundens hår endast med en bomullsträng. Tack vare detta är rörelsen hos förlängning så naturlig att användaren i stort inte märkar av hårförlängningen.

Starka knutar

Korrekt fastsatt kan inte Mago förlängningen släppa från klientens hår utan att hårstylisten tar bort dem. Många årstester har visat att knutar är utmärkta för vatten, schampo, värme etc. Bomullsknuten krymper och stramar dock vid tvätt,detta gör anslutningen ännu starkare.

Lätt att ta bort

Mago-förlängningar är mycket lätta att ta bort, Frisören behöver bara sax, inga kemikalier eller elektriska apparater. Mago-fästet avlägsnas genom att klippa en del av knutfästet med sax, varefter förlängningsdelen lossnar. En utbildad frisör tar bort cirka 100 till 120 sektioner per timme.

Lätt känsla

Simply Naturals Mago-förlängningar är endast kopplade till bomullfästet, vikten av denna fäste är obefintlig och skadar inte hårbotten. Kunden kommer att märka detta som ett lättare slutresultat - eller inte alls.

Allergifri/ Miljövänlig

Inga kemikalier används i Magotekniken. Frisören kan erbjuda Mago-förlängningar utan rädsla för att tekniken ska orsaka allergiska reaktioner, även borttagningen är kemisk fri.