Inte allt hår är detsamma

Simply Natural erbjuder en mängd olika tekniker som alla syftar till ett naturligt slutresultat. Inte alla system passar för alla typer av hår, men oroa dig inte, din frisör kommer att rekommendera den mest lämpliga tekniken och hur ni bästa sköter den, vid det första samrådet. Se till att din frisör är utbildad av Simply Natural Utbildnings Team. Om så är fallet kan du fråga detaljerade frågor om alla tekniker och håret bakom dem. Du kan också lita på att han eller hon kommer att behärska tekniken och få ut det mesta av detta värdefulla material.

Super Remy

Vi använder bara det bästa Super Remy-kvalitetshåret som är etiskt hållbart. Allt material är dubbeldraget vilket innebär att både roten och änden delar samma tjocklek - det finns bara en längd hår i materialet. Simply Natural® Hair utsätts inte för några starka kemiska behandlingar. De lättaste tonerna är blekta i över en månad, i mycket milda lösningar, för att du ska få en högkvalitativ finish. Hårstrukturen förblir oförändrad under processen. Alla steg görs för hand.

Mago

Den mjuka hårförlängningsmetoden på marknaden, inga kemiska hjälpmedel, värme eller elektriska apparater behövs för fastsättning eller borttagning. Skadar/sliter inte på slutanvändarens eget hår. Denna teknik är patenterad, och frisören måste genomgå Mago-utbildning för att kunna erbjuda systemet som salongtjänst.

Dual Weft

Ny innovativ tejpförlängning. En andra smalare tejp har lagts till i basen av Dual Weft som maskerar det faktiska tejpbandet. Slutresultatet är verkligen diskret även i tunt hår. Kan återanvändas om den underhålls noggrant.

Trens

En av de äldsta hårförlängningsmetoden, trensen sys fast i klientens eget hår som är flätat i huvudform. Lätt att återvinna materialet om det underhålls noggrant.

Keratinfäste

Nästan osynlig och lätt att fördela jämt. Fästtekniken är speciellt utformad även för mikroförlängningar, ett vax kan delas flera gånger för att passa till tunt och mycket fint hår.