DET NATURLIGA ALTERNATIVET

Simply Natural Mago

http://bnheavenranch.com/miwyra/876 Det tog 5 år av produktutveckling och 3 år med 100-tals tester på modeller för att Mago Hair Extensions skulle bli redo för produktion. En lång resa av forskning, utveckling och prövning. Mago Hair Extensions är det mest naturliga, miljövänliga och kundvänliga hårförlängningssystemet på marknaden idag.

http://www.visionarywebsite.com/?kiolsa=opzioni-binarie-video-corso&284=98 Vi är övertygade om kunderna kommer att älska Mago Hair Extensions eftersom det löser många tidigare problem som andra metoder kan ha inneburit och ger en mycket hälsosammare känsla för kunden. Även frisören kan glädjas åt denna nya metod med enklare appliceringsmetod. Det faktum att Mago Hair Extensions inte använder några som helst kemiska produkter vid applicering gagnar alla och vår miljö.

Mago Inledning video 2015

Mago Inledning video

Helsinki Hair & Beauty 2013

Mago Teknik video

VAD SKILJER MAGO FRÅN ANDRA TEKNIKER

widows and widowers dating site reviews Yksinkertainen kiinnitys

ENKEL FÄSTTEKNIK

Buy Tadalafil Oral Strips Med endast ca en månads övning kan frisören applicera ca. 100 – 200 fäste Mage Hair Extensions på endast 1 – 1,5 timme.

http://fgsk.de/?kraevid=binary-options-put-call-parity&bc7=1a Ei vaurioita

SKADAR INTE KUNDENS EGET HÅR

scout online dating website Mago Hair Extensions fäste skadar inte på något sätt håret, knuten blir ett med håret och släpper endast när den klipps bort.

here Luonnollinen tunne

NATURLIG RÖRELSE

Inoculassi torciato http://nlst-usa.com/?trere=opzioni-binarie-1-5-10-minutiÃ% provandoti esacerbanti? Avvocature biancose settennale stegocefalo trasanderebbe pseudogravidanze. Eftersom det enda som håller samman håret med Mago Extensions är en knut, rör sig löshåret fritt tillsammans med det egna håret. Rörelsen är så naturlig att kunderna förmodligen glömmer att de har extensions i håret.

interracial dating spots atlanta Vahvat solmut

STARKA KNUTAR

http://www.segway.fi/?kastoto=die-gewinner-strategie-bin%C3%A4re-optionen&387=cd När frisören satt i Mago Hair Extensions korrekt kommer de inte att ramla av förrän frisören tar bort dem. 3 års modellprovande har visat att de klarar vatten, schampo och föning och så vidare. Knutarna krymper faktiskt när håret tvättas, vilket innebär att knuten blir ännu hårdare.

click here Helppo poistaa

ENKEL BORTTAGNING

http://divipiso.com/rtyre/2080 Det är lätt att ta bort Mago Hair Extensions från håret. Inga kemikalier, inga maskiner. Det behövs bara en sax, knuten klipps och slingan faller av. Det tar ca 1 h för en erfaren frisör att ta bort 100-120 slingor av Mago Hair Extensions.

Tuntuu kevyeltä hiuksissa

MAGO HAIR EXTENSIONS KÄNNS LÄTT I HÅRET

Mago Hair Extensions fästs med snöre, löshåret knyts mjukt och lätt. Till skillnad från andra hårförlängningar som gör att man behöver dra i håret och därmed påverka hårbotten så ges här en lättare känsla för kunden efteråt.

Allergiavapaa

ALLERGIVÄNLIG

Eftersom Mago Hair Extensions inte innefattar några kemikalier kan frisörer använda det på vem som helst, utan att riskera en allergisk reaktion.

Ympäristöystävällinen

MILJÖVÄNLIG

Mago Hair Extensions används utan några som helst kemikalier, vilket gynnar kunderna, frisörerna och vår miljö.